Blogroll

sâmbătă, 4 iunie 2016

De ce nu postez mai nimic despre Harry Potter and the Cursed Child

Înainte să încep, vreau să menționez că sunt un mare fan al seriei și că iubesc tot ce ține de HP ( minus Dolores Umbridge și minus Draco).
Nu știu dacă ați auzit, dar, în curând, o să avem parte de Harry Potter and the Cursed Child, care reprezintă ”a 8-a parte” a serieri, acțiunea petrecându-se peste 19 ani și, cred, se focalizează pe Albus Potter, fiul lui Harry și Ginny.
Ca să fiu sincer, nu sunt prea încântat și nu datorită faptului că nu o să fie o ecranizare și ca singura posibilitate, la momentul de față, e să mergem toți fanii în UK. Normal, daca aș avea șansa, nu aș sta pe gânduri.
Nu acord prea multă atenție din mai multe motive, dar cel mai important e că seria Harry Potter s-a terminat cu al 7-lea volum. Tot ce o să urmeze după sunt lucruri trase de păr, făcute pentru bani (nu vreau să fiu rău). Nu mă prea interesează ce o să le vină de hac personajelor, pe cine trebuie să învingă etc. Dacă Harry Potter l-a putut omorâ pe Știți-Voi-Cine, cred că un trol sau orice o să apară în noua parte nu poate să-l facă pe eroul nostru preferat să se ridice de la televizor.
Lucrurile acestea mi se par destul de false și de-asta spun că sunt făcute pentru bani.
E același lucru care s-a întâmplat cu X-men. În primele 3 filme se chinuie să îl învingă pe Magneto, dar, în a 6-a parte, care se petrece cu nu știu câți ani în urmă, reușesc să oprească sfârțitul lumii. Cut the crap.
Un alt lucru pe care l-am observat legat de Cursed Child e că Hermione e negreasă și că toată lumea face scandal că de ce fanii se plâng că e negreasă. *puteți să credeți orice, dar numai rasist nu sunt!!!!!!!!!!!!!!*
Normal că se plâng fanii dacă schimbă un personaj radical. Și, înainte să mă judecați, vreau să menționez că vorbesc de aceleași persoane care au făcut atâtea mofturi despre PISICA lui Prim din Seria The Hunger Games (din primul film), pentru că nu semăna cu cea din carte, până când chiar au schimbat-o.
Dacă fanii erau nervoși că o pisică aveam mai multă blană lângă rechea stângă în carte, iar în film avea mai multă blană lângă urechea dreaptă, mi se pare normal că se revoltă dacă schimbă complet un personaj.
Dacă era de la început negreasă, era perfect! 
Și ultimul lucru, de ce exact copilul lui Harry? Dintre toți copiii, fix fiul său o să pățească ceva.
Nu vreau să fiu un hater și, cum am mai spus, aș plăti bani buni să văd sceneta, dar nu pentru că am așteptat-o toată viața, ci pentru că iubesc seria și nu aș putea rata ocazia.
Poze cu actorii/personajele:

Ron, Hermione și Rose Granger-Weasley

Draco și Scorpius Malfoy

Harry, Albus și Ginny Potter

2 comentarii: