Blogroll

miercuri, 13 noiembrie 2013

Fall from India Place by Samantha Young (On Dublin Street #4)

Autoarea bestsellerurilor New York Times, On Dublin street si Down London Road se intoarce cu o poveste despre cum sa lasi in urma trecutul si sa inveti sa te increzi in viitor.

Cand Hannah Nichols l-a vazut ultima oara pe Marco D'Alessandro, acum 5 ani lungi, el i-a frant inima.Baiatul cel rau o o parte dulce ascunsa a fost singurul barbat pe care Hannah l-a iubit-si singurul cu care a fost.Dupa o noapte intensa in care au cedat ispitei, Marco a plecat, lasand Scotia si pe Hannah in urma.Sfasiata de consecintele noptii petrecute impreuna, Hannah nu a trecut niciodata peste ce s-a intamplat.

Sa o paraseasca pe Hannah a fost cea mai mare greseala din viata lui Marco, ceva ce a regretat profund ani intregi.Asa ca atunci cand soarta ii reuneste, el refuza sa o paraseasca fara sa lupte pentru ea.Determinat sa o faca a lui, Marco o urmareste pe Hannah, reamintindui toate motivele pentru care sunt sortiti sa fie impreuna.
Dar chiar cand Marco crede ca ei au sansa la un viitor impreuna, Hannah face o descoperire care aduce la suprafata toata durerea pe care a ascuns-o fata de el, un secret ce ar putea sa ii desparta chiar inainte de a avea sansa de a o lua de la inceput.

Primul volum, Pe strada Dublin (On Dublin Street) il puteti gasi la Editura Trei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu