Blogroll

luni, 10 decembrie 2012

SKEPSIS

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea) Stelian Tanase se intalneste cu cititorii



Editura Trei va invita la evenimentul de lansare a cartii Skepsis, scrisa de Stelian Tanase.
Autorul se intalneste cu cititorii, marti, 11 decembrie, la ora 18.30, in Libraria Bastilia (Piata Romana nr. 5).Alaturi de scriitor vor fi prezenti Carmen Musat, Gabriela Adamesteanu si Paul Cernat.

Despre carte:
Skepsis este un roman fastuos, unde violenta extrema de Ev Mediu se intalneste cu o rara gingatie. Este o curte a miracolelor, inconjurata de veneratie si superstitii. Skepsis este o meditatie despre scurgerea timpului. Totul trece – Imperiile, omul, zeii. Romanul isi extrage seva din cronici si documente de arhiva, dar si din presa secolului XX si din amintiri, mai ales din vise. Skepsis este inainte de toate o fabulatie, un joc cu imaginatia. Povestile lui fermecatoare sunt pur si simplu o metoda la indemana de a aduce impreuna lucruri disparate precum caderea Bizantului, tradarea lui Iuda, melancolia geniului, marile iubiri, soarta Europei, impostura actualitatii, oglinzile si impreuna cu ele, Diavolul (veche obsesie a autorului).Skepsis ne invata un lucru simplu – "Pentru a exista lumea trebuie intai povestita."

Va invitam la un dialog spumos si incitant cu Stelian Tanase intr-un cadru intim-cultural asigurat de Libraria Bastilia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu