Blogroll

duminică, 9 septembrie 2012

In curs de aparitie la RAO


Seria Dispăruţi

vol. 2 - Foamea

Au trecut trei luni de când toți cei sub 15 ani au rămas captivi sub capota cunoscută FAYZ. Trei luni de când toți adulții au dispărut. Dispăruți.
Mâncarea s-a terminat de mai multe săptămâni. Toată lumea e înfometată, dar nimeni nu vrea să se găsească o soluție. Și în fiecare zi tot mai mulți copii evoluează, dezvoltă talente supranaturale care îi separă de copiii fără puteri. Tensiunea crește și haosul coboară asupra orașului. Fiecare copil trebuie să-și poarte singur de grijă și toți cei buni devin răi. Dar peste toate astea amenință o problemă mult mai mare. Întunericul, o creatură sinistră care a trăit îngropată adânc în pământ, începe să-i cheme pe unii adolescenți din FAYZ. Să-i cheme, să-i îndrume, să-i manipuleze. Întunericul s-a trezit. Și îi este foame.

vol. 3 - Minciunile 

Au trecut șapte luni de când toți adulții au dispărut. Dispăruți.
S-a întâmplat într-o noapte. O fată care murise acum pășește din nou printre cei vii; Zil și echipa sa dau foc la Perdido Beach; iar printre flăcări și fum, Sam vede figura băiatului de care se teme cel mai mult: Drake. Dar Drake a murit. Sam și Caine l-au înfrânt ca și pe Întuneric sau cel puțin așa au crezut. În vreme ce Perdido Beach arde, bătălia e în toi: Astrid împotriva Consiliului; Echipa Umană împotriva mutanților și Sam împotriva lui Drake care s-a întors din morți și este gata să termine ce au început Sam și cu el. Condițiile de aici sunt mai proaste ca oricând, iar copiii sunt disperați să scape. Dar sunt oare suficient de disperați încât să creadă că moartea îi va elibera?

Seria Nemuritorii

vol.3 - Taramul Umbrelor

Ever și Damen au călătorit prin nenumărate vieți trecute și s-au luptat cu cei mai mari dușmani ai lumii pentru a putea rămâne împreună. Dar tocmai când destinul lor este pe cale să se împlinească, asupra lui Damen este aruncat un puternic blestem. Asta înseamnă că o simplă atingere de mâini sau buze i-ar putea aduce moartea, aruncându-l pe Damen în întunecata lume a umbrelor, un abis etern pentru sufletele pierdute. În încercarea disperată de a desface blestemul și a-l salva pe Damen, Ever se cufundă în magie și este ajutată, spre surprinderea ei, de Jude Knight. Deși abia s-au cunoscut, Jude i se pare foarte familiar. În ciuda iubirii ei pentru Damen, Ever este atrasă de Jude, un băiat frumos cu ochii verzi, talente magice și un trecut misterios. Pe măsură ce Damen se retrage pentru a o proteja de întunericul care i s-a așternut peste suflet, legătura lui Ever cu Jude devine mai puternică, punând la încercare iubirea ei pentru Damen.

vol. 4 - Flacara Intunecata


Ever se străduiește să-și ajute cea mai bună prietenă – pe Haven -, să se acomodeze cu viața de Nemuritoare, încercând să o convingă să nu facă nimic riscant și să-și învingă aprigul dușman, pe Roman, pentru a obține în sfârșit puternicul antidot care îi va ajuta pe ea și pe Damen să fie iar împreună. Dar, când vraja pe care o face are drept rezultat legarea lui Roman de ea, Ever va apela la Jude și la magia neagră, în încercarea disperată de a rupe blestemul, riscând să piardă totul, chiar și pe iubitul ei Damen.


Sursa:Magic World of Books

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu