Blogroll

vineri, 7 septembrie 2012

Born in Flames

Born in Flames
"Red mirrored scales race up my arms as the haze of pain blurs my vision. My bones crack, breaking to realign. I scream. It is then that the realization of my unavoidable fate sinks in; I am of a dying race. I am dragon. "
Aurora Megalo, orfană şi pe aproape de maturitate, s-a gândit că dacă îşi află trecutul, ar vindeca faptul că e un proscris. Neavând nicio amintire legată de trecutul ei, ea tânjeşte ca golun din ea să fie umplut.  Împreună cu prietenul ei orfan , Fenn, care e de partea ei, nu are nimic de pierdut.  Dar ceva  puternic se agită în interiorul său, ceva ce nu îşi dădea seama ce era. Ceva o vroia afara.
În întunericul nopţii, un nebun care avea puteri supranaturale, numit Mr.Creepy,  i-a şters memoria. Ea trebuia să meargă pe două căi. Să se întoarcă acasă pentru a proteja o rasă care era pe moarte împotriva unei puteri rele care creştea sau să stea ascunsă într-un loc sigur cu o şansă la iubire.  Cu răzbunătorul Arch Enemy care nu se oprea din nimic până nu o vedea moartă, Aurorei nu îi mai rămâne timp, trebuie să aleagă. Ce decizie va alege?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu