Blogroll

sâmbătă, 12 mai 2012

Cele nouă vieţi ale lui Chloe King

Nu ştiam că este serial dar... m-am înşelat.

Seria care poartă acelaşi nume cu serialul a apărut la editura Leda.

1. Cele nouă vieţi ale lui Chloe King
MOARTEA CHIAR POATE SĂ-I SCHIMBE VIAŢA UNEI FETE
Chloe King este o fată obişnuită. Merge la şcoală, îşi face temele, mai trage uneori chiulul de la ore, se ceartă cu mama ei, şi se îndrăgosteşte de un băiat… sau doi.
Dar, înainte de a împlini şaisprezece ani, descoperă că i se întâmplă multe lucruri ciudate: îi cresc gheare de pisică, vede perfect pe întuneric, devine tot mai agilă, iar când cade din cel mai înalt turn din San Francisco moare, după care învie.
Pe măsură ce descoperă adevărul despre originile ei, totul devine o luptă pentru supravieţuire. Din fericire pentru Chloe, ea mai are încă opt vieţi. Dar oare îi vor fi suficiente?

Comandaţi cartea :

2. Răpirea
PISICILE CAD MEREU ÎN PICIOARE
Pentru Chloe King, viaţa devine din ce în ce mai palpitantă. Ea nu este nicidecum o adolescentă oarecare, iar faptul că se dovedeşte a fi descendenta unei rase mitice de feline o transformă în ţinta principală a războinicilor din Ordinul A Zecea Lamă.
O povară greu de dus pentru o fată de şaisprezece ani, dar destinul ei este pecetluit şi trebuie să se împlinească. Ea este Aleasa şi trebuie să-şi salveze semenii, chiar cu preţul sacrificiului suprem. Dar să nu uităm că are nouă vieţi!

Comandaţi cartea :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu