Blogroll

joi, 8 martie 2012

Concurs!!!

Dacă vreţi să câştigaţi cartea Năluca şi Năucul oferită de librăria online Libris,trebuie să daţi like paginii de facebook a blogului, să urmăriţi blogul la followers (in partea draptă a blogului îl gasiţi) şi să îmi lăsaţi o adresă de mail/messenger pe care să vă pot contacta într-un comentariu împreună cu cerinţa cerută.
Concursul va fi împărţit în trei etape.La sfârşitul primei etape vor fi eliminaţi majoritatea concurenţilor,în finală rămân primii 3.


Prima etapă :
  The Hunger Games e nou Twilight?
 Cele mai bune trei argumente merg în etapa următoare! 


Şi pentru că în câteva zile e premiera Hunger Games ,locul doi câştigă un breloc Hunger Games 
Good luck and may the the odds be in your favor !


4 comentarii:

  1. Am dat like: Izabela Laura
    Follow: JustLaugh
    e-mail:izabella_izabella2@yahoo.com

    The Hunger Games nu este noul Twilight. Singura asemanare ar fi cea a succesului care va fi unul mare la fel ca cel pe care il are Twilight sau chiar mai mult.

    O diferenta importanta si la mintea cocosului este : In Jocurile foamei nu exista vampiri si nici o forta supranaturala.

    Desi actiunea se petrece in viitor pare mult mai realistica , iar actori sunt perfecti pentru personajele pe care le interpreteaza.In Twilight e o poveste mai romantic pe cand in Jocurile Foamei se bazeaza mai mult pe supravietuire unor jocuri crude intre adolescenti care sunt special facute pentru divertismentul persoanelor la conducere.
    Personajul principal Katniss are o fire mult mai diferita de cea a Bellei care are un temperament mai slab insa Katniss nu asteapta sa fie salvata ea incearca sa-i salveze pe toti la care tine.
    Prin urmare The Hunger Games nu este noul Twilight!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nume : Solnitaru Denisa Alexandra
    like : Alecscsa All
    mail : expelliarmus.all@gmail.com

    In mod clar The Hunger Games nu este noul Twilight. Nu au niciun element comun..poate doar ca sunt ambele carti ..
    Temele celor doua serii sunt diferite. Prima te invata sa lupti pentru ceea ce iti doresti, sa nu te lasi niciodata invins. JF iti arata ca viata nu este usoara, dar trebuie sa o accepti asa cum este ea si sa supravietuiesti. Cea de-a doua te face sa crezi in dragostea adevarata, genul de iubire imposibila care poate trece peste orice obstacol. Poate de aceea a si avut succesul asta urias la adolescente.
    Jocurile Foamei au o poveste mai complexa, mai mult decat felul in care o fata isi gaseste un iubit vampir.
    Nici temele celor doua serii nu seamana, seria Twilight fiind mai mult romantica, in schimb ce Jocurile Foamei au multa actiune, mult suspans fiind genul de carte care te tine cu sufletul la gura.
    Cuplul Katniss-Peeta se dezvolta incet, in cele 3 carti si nu prea exista multe momente pline de romantism, in timp ce Twilight este plin de scene romantice.
    Chiar daca actiunea are loc intr-un viitor post-apocaliptic, JF nu au elemente fantastice, totul este descris intr-un mod realist. Twilight este o serie fantasy cu vampiri, varcolaci si toate cele.
    Katniss este genul de protagonista puternica, luptatoare, genul care poate face fata oricarei situatii, iar Bella este..linistita, cuminte.
    Peeta este si el un personaj puternic,care te surprinde mereu, reusind sa supravietuiasca obstacolelor intinse de Capitoliu.
    Edward este genul de erou indragostit macinat de drama proprie. Cred ca nici nu mai este nevoie sa detaliez aici.
    Twilight si Jocurile Foamei nu au nimic in comun, dar probabil ambele vor avea acelasi efect asupra adolescentilor, JF va avea la fel de multi fani ca si Twilight, fiindca ambele sunt serii cu si despre adolescenti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat follow: Bianca Muresan
    Am dat like: Bianca Muresan
    mail: mango.batman13579@yahoo.com

    Nu cred ca Hunger Games e noul Twilight deoarece in primul rand Hunger Games nu are vampiri.Hunger Games e cu totul o alta poveste,nu e o poveste de dragoste vampir-om,este o poveste despre supravietuire intr-o lume cruda si nemiloasa.
    In al doilea rand,protagonistii din Twilight nu se aseamana deloc cu cei din Hunger Games.Katniss e o persoana protectiva si curajoasa pe langa Bella,care trebuie sa fie protejata.
    SI in ultimul rand,cele 2 filme nu au nimic in comun,nici o actiune comuna,personaj macar putin comun,nimic.
    Cred ca Hunger Games va avea un impact foarte mare prin randul adolescentiilor,dar nu pot sa ma pronunt daca va fi la fel de mare ca Twilight sau mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hunger Games nu este noul Twilight. De la Hunger Games, oamenii asteapta mult mai mult, si sunt sigura ca vor primi.
    In al doilea rand, povestile sunt mult prea diferite pentru a putea fi comparate. Adica, da, e tot un triunghi amoros, dar nimic mai mult. Hunger Games este deja mult mai iubita decat Twilight.
    Si in al treilea rand, este o alta abordare a acestui stil, de iubire intre adolescenti, o poveste a vietii dificila si relatarea evenimentelor. Este pur si simplu o serie pe care nu o poti uita cu adevarat. Te marcheaza si iti dai seama ca aceste lucruri nu sunt toate imaginare. Ele s-au intamplat si inca se mai intampla in lume. Te face doar sa deschizi ochii asupra vietii. Twilight se axeaza pe fictiune, pe cand Hunger Games este exact opusul.

    RăspundețiȘtergere