Blogroll

vineri, 27 ianuarie 2012

În curând!

La editura RAO :
Seria Gone de Michael Grant

În clipirea ochilor .
Toţi dispar.
Pierdut.
Toţi înafară de cei tineri.Adolescenţi.Copii.Fără măcar un adult.Niciun profesor,niciun poliţist,niciun doctor,niciun părinte.Dispărute sunt de altfel şi telefonale,internetul,televiziunea.Nu este nicio şansă de ajutor. 
Foamea ameninţă.Reguli agresante.O creatură sinistra pândeşte.Animalele sunt mutante.Şi adolescenţii se schimbă,descoperindu-şi  noi talente .-inimaginabile,periculoase,puteri mortale- care devin mai puternice pe zi ce trece.
E o lume terifiantă.Părţile au fost alese şi războaiele sunt iminente.
Primul număr din colecţie este despre adolescenţi care se luptă între ei şi cu partea lor întunecată.Pagină cu pagină,cartea te va face să te uiţi la lume într-un alt mod.

RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!RIOT!

La LITERA:
Tăcerea de Becca Fitzpatrik (Hushhush nr 3)
 şi
Hex Hall de Rachel Hawkins
Acum trei ani, Sophie Mercer a descoperit că e o vrăjitoare.Mama ei ,care nu avea puteri, a susţinut-o ât a fost posibil,consuntându-l pe tatăl străin al lui Sophie - un vrajitor European-doar cand era nevoie.Dar când Sophie atrage prea multă atenţie oamenilor cu o vrajă pentru balul liceului care iese oribil,tatăl ei decide sa o pedepseacsă : o trimite la Hex Hall,o şcoală izolată pentru vrejitoare ,zâne....



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu