Blogroll

marți, 20 decembrie 2011

Partea a 3-a

Am ajuns şi la ultima etapă . Cele două finaliste vor trebui să lase un coment cu "De ce îmi place RIOT! books" .Cine are cel mai bun argumet ia cartea pusă în joc acasă!
până la data de 23 decembri(vineri)

2 comentarii:

  1. Imi place RIOT! books pentru ca pot afla cele mai noi informatii despre carti si nu doar asta! Imi place pentru ca cititul este o foarma de a evada si ca sa poti face asta trebuie sa citesti cartea potrivita (ACEA carte). Ei bine, ACEA carte se gaseste aici, pe RIOT! books unde nu sunt postate carti normale, ci carti care te pot face sa simti ceva. Deci, in concluzie,imi place acest site pentru ca aici pot gasi acele carti care ma fac sa intru in poveste, nu doar sa trec prin ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut blogul tau de cand am vazut titlul. Imi amintea de Paramore, una din trupele mele preferate, iar daca blogul era inspirat din titlu nu putea insemna decat un singur lucru: o revolutie a cartilor. Un blog interesant care sa inspire oamenii, sa ii faca sa citeasca, sa se bucure de fiecare pagina, de fiecare lume in care pot intra citind. Apoi am vazut Harry Potter in topul cartilor citite si blogul tau a devenit oficial si mai bun pentru mine :)). Ador seria aia. Nu exista nimic mai genial decat lumea creata de J.k. Rowling.
    O alta bila alba o primesti pentru ca intotdeauna ne pui la curent cu noutatile: oferte, noi aparitii si ne propui noi carti interesante tocmai bune de citit. De la vampiri, varcolaci si pana la vrajitori, gasim totul pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere